derotsmuur : authentieke vakantiewoning voor 8 personen ardennen hond toegestaan, kampvuur , aan rivier gelegen en bos
De rotsmuur is een zeer sfeervol en rustig gelegen alleenstaand vakantiehuis met 4 slaapkamers voor max. 8 personen en uw huisdieren Kunnen verblijven. Een gedeelte van de tuin is is omheind voor de huisdieren en kinderen
(een terrein 1000 m2 en achterliggend bos van 40 hectare) aan rivier gelegen


Voor inlichtingen: +32 (0)474 782 130 of email: info@derotsmuur.be
last minute = kerstvakantie 2019 = € 480 (vrij 27 dec. 2019 t.e.m. ma 30 dec. 2019)
ALL-IN PRIJZEN
Alle onkosten zoals verbruik water, electriciteit, gas, begin en eindschoonmaak (*), toeristenbelasting, huisdieren, WIFI, digitale tv van Belgaçom, huisvuilophaling zijn in onze huurprijs inbegrepen, met als grote voordeel dat u voor geen onaangename verrassingen komt te staan.

7,5 euro*per dag/per persoon all-in prijzen * op voorwaarde dat u met 8 pers. komt gedurende 1 week in laagseizoen

Tijd nemen voor rust.... Ontspanning.... Wandelen.... Onthaasten.... Teambuilding.... Tijd nemen voor jezelf...
vakantiehuisje ardennen 8 pers
kampvuur in de ardennen
authentike slaapkamer
grrot speelbos honden een rivier ardennen
vakantiehuisje ardennen  de rotsmuur
De Belgische Ardennen, durbuy, Weris , honden toegestaan
groot bos voor honden spee'lbos ardennen
honden speelbos

Deze 19de eeuwse sfeervolle alleenstaand ardeense woning met honden speelbos, zal menig bezoeker comfort en rust kunnen bieden. Het uitzicht op de bovenrivier "de Aisne" en de talrijke bossen 40 hectare rondom het vakantiehuis geeft "derotsmuur.be" een uniek en rustgevend karakter, daar waar menig kunstenaar zijn creativiteit kan ontplooien. Dit vakantiehuis heeft alle comfort en zal menig vakantiebezoeker bekoren; zoals donsdekbedden, digitale tv van Belgacom, WIFI, groot aanbod dvd's (660 stuks ) en 2 salons waar u heerlijk in kan vertoeven. Deels afgesloten tuin voor de honden en Ardeense barbeque, Aisne, een schatkamer van natuur en landschap, bevallige heuvelrijen, uitgestrekte wouden, woeste rotspartijen, snelle wilde riviertjes, dorpen en gehuchten waar de tijd is blijven stilstaan. Aisne is beslist één van de mooiste dorpen uit de vallei van de Ourthe en de Aisne. Het dorp "Aisne" is een deelgemeente van "Durbuy", het kleinste stadje van België.

last update 10 nov 2019